Figi i Brie Crostini
Figa i Brie Crostini to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mielony cynamon, brązowy cukier, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone Figi Crostini, Pomidor, Brie i jajko Crostini, oraz Indyk Brie Crostini.
Instrukcje
Połączyć figi, ocet, brązowy cukier, cebula, imbir, czosnek w proszku, pieprz cayenne, goździki, i cynamon w rondlu; dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fig rozprzestrzeniania jest zmniejszona, o 30 protokół.
Przenieść fig spread do miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce, 8 godzin na noc.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia. Lekko spryskaj obie strony każdego kromki chleba oliwą z oliwek w sprayu do gotowania.
Piec kromki chleba pod brojlerem do tosty, o 2 protokół na stronę.
Wyjąć chleb z piekarnika i lekko ostudzić, utrzymując brojlery na.
Mieszanka fig rozprowadzić w blenderze lub robocie kuchennym, aż puree.
Na każdą kromkę chleba tostowego rozprowadzić około 1 łyżeczki fig, na wierzch polać serem Brie i kawałkami jabłek.
Każde crostini posypać oregano.
Broil crostini w nagrzanym piekarniku, aż ser Brie topi się i rumiane, 1 do 2 protokół.