Fig Swirls
Fig Swirls to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Mieszanka twarogu, figi mission, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Domowe Fig Newtons, Pieczone Figi Crostini, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Masło Pulse, serek, żółtko i wanilia w robocie kuchennym, aż będzie gładka, a następnie dodać mieszaninę mąki i pulse, aż ciasto po prostu utworzy kulkę.
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w mniej więcej 6 - na 2-calowy prostokąt. Schłodzić, owinięte w folię, aż do jędrności, około 1 1/2 godziny.
Purée figi, miód, sok, skórka i cynamon w oczyszczonym robocie kuchennym, aż będzie prawie gładka.
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta między 2 arkuszami papieru woskowego w prostokąt o wymiarach 10 na 8 cali (o grubości około 1/3 cala), długi bok do siebie.
Usunąć górną warstwę papieru woskowego i delikatnie rozprowadzić jedną czwartą mieszanki fig na dolnej połowie ciasta, pozostawiając 1/4 cala granicy. Używając papieru woskowego jako pomocy, zwijaj ciasto, galaretowaty styl, w połowie, zamykając mieszankę fig. Odwróć ciasto, papierem woskowym.
Rozprowadzić jedną trzecią pozostałej mieszaniny fig i zwinąć w ten sam sposób, tworząc kłodę w kształcie litery S. Zrób kolejny dziennik. Chill dzienniki, owinięte w wosku papieru, aż do firmy, co najmniej 4 godziny.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Cut dzienniki w poprzek na 1/3-calowe grube plasterki i ułóż plasterki o 2 cale od siebie na lekko masłem blachy do pieczenia.
Piec, aż ciasto będzie bladozłoty, 12 do 15 minut.
Przenieść do stojaków do ostygnięcia.
* Niepakowane kłody można schłodzić do 3 dni.* Ciasteczka przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.