Fig i Chile-Polędwica wieprzowa Glazurowana
Fig i Chile-Polędwica wieprzowa szkliwiona jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 24g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól koszerna, pasta chile, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków, Chile-Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa, oraz Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz konfitury, ocet, pastę chile, sos sojowy i 1/4 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grillować 18 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), obracając od czasu do czasu i często fastrygując mieszanką fig.
W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.