Fiesta Rosa Sea Bass

Fiesta Rosa Sea Bass
Fiesta Rosa Sea Bass może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 5,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, cytryny, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, rita De La Rosa, oraz Pasta Rosa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Doprawić rybę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wlać około 1 łyżkę oleju do dużej patelni, zachowując resztę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Połóż rybę na patelni i trzymając pokrojoną stronę cytryny w połowie na dłoni, wyciśnij sok do wewnętrznej wnęki ryby. Wypchaj wewnętrzną jamę szalotkami, kolendrą i tymiankiem. Pokrój resztę cytryny i połóż plastry na wierzchu (zewnętrznej powierzchni) ryby, a resztę oleju skrop Na Zewnątrz ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 135 stopni F, około 20 minut. (Będzie trochę gotowania nawet po wyjęciu ryby z piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Pozwól odpocząć i przenieść na talerz.
7
Podawać w rodzinnym stylu z bitymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn