Fettuccine ze słodko-pieprzowym sosem Cayenne

Fettuccine ze słodko-pieprzowym sosem Cayenne może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 21g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.23 za porcję. Mieszanka pieprzu cayenne, sól i pieprz, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać lody o obniżonej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Lekkie Lody czekoladowe: 10 prostych kroków do doskonałości bez cukru i bezglutenowej, część 2 jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Fettuccine Z Pieczonym Sosem Z Czerwonej Papryki, Fettuccine z kremowym sosem z czerwonej papryki - feta, oraz Fettuccine z czarnego pieprzu z sosem Chardonnay i grillowanymi szparagami.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Tymczasem spray oleju do gotowania na dużej patelni i saute czerwona papryka, czosnek i pieprz cayenne na średnim ogniu przez 3 do 5 protokół.
Wymieszać z kwaśną śmietaną i bulionem; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.
Wrzucić gorący makaron z sosem i doprawić solą i pieprzem do smaku; podawać.