Fettuccine z wątróbki drobiowej z truflami i różowym pieprzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fettuccine z wątróbki kurczaka z truflami i różowym pieprzem. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.66 za porcję. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Mieszanka różowego pieprzu lekko, czosnek, pietruszka liściasta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prażony Ananas Z Różowym Pieprzem, Crostini z Ricottanem i różowym pieprzem, oraz Terrine de Campagne z różowym pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco, ale nie będzie palić.
Dodaj cebulę, a następnie przekręć ogień na średni. Pot na średnim ogniu, aż nieco zmięknie, o 5 protokół. Obniżyć ogień i doprawić cebulę obficie posypaną solą. Kontynuuj gotowanie, często mieszając, aż dobrze karmelizowane i jammy. Jakieś 30 minut.Podnieść ogień, aby z powrotem do średniej-wysokiej i dodać wątróbki z kurczaka do tej samej patelni i kontynuować gotowanie, aż wątróbki są lekko rumiane ze wszystkich stron, o 7 protokół więcej.
Dodaj ocet i kontynuuj gotowanie, aż zostanie całkowicie wchłonięty i odparowany. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i kontynuować gotowanie przez 10 minut więcej, dodając trochę wody, jeśli patelnia staje się zbyt sucha.Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
Dodać fettuccine do wrzącej wody i gotować aż al dente, o 10-12 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując ½ szklanki wody do gotowania.Doprowadzić patelnię z wątróbkami z kurczaka z powrotem na średnim ogniu.
Dodać gotowaną fettuccine na patelnię.
Dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem. Przekręć makaron na duży półmisek i na wierzch z dużą ilością wiórków truflowych, tartym Parmigiano i kilkoma szczyptami różowego pieprzu.