Fettuccine z prażonymi warzywami wiosennymi i szynką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fettuccine z pieczonymi warzywami wiosennymi i szynką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, koperek, fettuccine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone Warzywa Wiosenne, Warzywa Wiosenne Pieczone Ziołami, oraz Pieczone Wiosenne Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Na dużej patelni połączyć szparagi, pory, szalotki, oliwę z oliwek i połowę soku z cytryny; doprawić solą i pieprzem. Pieczemy warzywa, rzucając raz lub dwa razy, przez 20 minut, lub do miękkości.
W małym rondlu połącz śmietanę i koperek; doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia, przykryć i ogrzać.
Ugotować makaron w garnku wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Dobrze spuścić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania. Powrót makaron do garnka.
Dodać warzywa, szynkę, śmietanę i pozostałe 1 1/2 łyżki soku z cytryny i wrzucić na małym ogniu; dodać trochę wody do gotowania, jeśli makaron wydaje się suche. Doprawić solą i pieprzem, przełożyć na półmisek i podawać. Podaj parmezan osobno.
Rekomendacja wina: bogaty Chardonnay