Fettuccine z pomidorkami koktajlowymi i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fettuccine z pomidorami koktajlowymi i rukolą. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Mieszanka oliwy z oliwek, pomidory koktajlowe, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Sałatka z soczewicy z pomidorami i rukolą, Rukola Spaetzle z winogronowymi pomidorami, oraz Jagnięca tagliata z rukolą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej Wrzuć pomidory z czosnkiem, olejem, 1/2 łyżeczki soli, pieprzem i bazylią. Odstawić mieszaninę na bok.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettuccine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Odcedzić, powrócić do gorącej patelni i wrzucić mieszaninę pomidorową, rukolę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Makaron podawać z odrobiną koziego sera pokruszonego na wierzchu.
Polecanie wina: ze świeżymi pomidorami i pieprzną rukolą, ten makaron wymaga ostrej, jasnoczerwonej, aby wydobyć to, co najlepsze. Zobacz, czy możesz znaleźć Ros-like grignolino z regionu Piemont we Włoszech. Jeśli nie, Valpolicella lub Bardolino, oba z Wenecji Euganejskiej, będą dobre.