Fettuccine z pieczarkami, estragonem i sosem z koziego sera

Fettuccine z pieczarkami, estragon, i kozim sosem serowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, Topy scallion, łagodny kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Kurczak smażony z kozim serem w sosie wiśniowo-estragonowym, Gnocchi ziemniaczane z kapustą i pieczarkami w sosie z koziego sera, oraz Fettuccine z kozim serem i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni roztopić masło z 1 łyżką oleju na dużym ogniu.
Dodaj grzyby, 1/2 łyżeczki soli, pieprz i suszony estragon, jeśli używasz, i gotuj, mieszając, przez 3 minuty. Zmniejsz ogień do umiarkowanie wysokiego i kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złociste i nie pozostanie płyn na patelni, około 5 minut.
W małej misce, połączyć kozi ser, parmezan, mleko, i 1/4 łyżeczki soli. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettuccine aż tylko gotowe, o 12 protokół. Rezerwa 1 1/2 szklanki makaronu-gotowanie wody i odsączyć.
1 szklankę gotującej się wody wymieszać z kozim serem. Makaron wymieszać z grzybami, sosem kozim z serem, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1 łyżką oliwy z oliwek, świeżym estragonem, jeśli jest używany, i szczypiorkiem. Jeśli makaron wydaje się suchy, dodaj więcej zarezerwowanej wody do gotowania makaronu.
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Odmiana: użyj świeżej bazylii zamiast lub oprócz estragonu i szczypiorku w przepisie.
Rekomendacja wina: Dolcetto, choć ukochany w Piemoncie, jest mniej doceniany w Stanach Zjednoczonych. Jednak lekkie taniny, owoce wiśni i czyste, suche wykończenie to tylko bilet, aby zrównoważyć pełny smak serów.