Fettuccine z orzechami włoskimi, wstążkami cukinii i Pecorino Romano
Fettuccine z orzechami włoskimi, wstążkami z cukinii i Pecorino Romano może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepisu Dania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 595 kalorii, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka orzechów włoskich, oliwa z oliwek plus dodatkowe, fettuccine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wstążki z cukinii z cytryną i Pecorino, Grillowana Cukinia I Letnia Kabaczek Z Ogolonym Pecorino Romano, oraz Ciecierzyca Z Cytryną I Pecorino Romano.
Instrukcje
1
Umieścić 1 cukinię na powierzchni roboczej. Używając obieraczki do warzyw i mocno trzymając cukinię za koniec łodygi, ogolić cukinię wzdłuż na długie wstążki. Wyrzuć resztki. Powtórzyć z pozostałą cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
2
Umieść wstążki (w sumie około 10 filiżanek) w dużym durszlaku ustawionym na dużej misce; posypać 1 łyżeczką fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De Sel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-o
3
Odstawić na 30 minut. Cukinię spłukać pod zimną bieżącą wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Rozłóż na 2 dużych ręcznikach kuchennych; zwinąć w ręczniki, aby wchłonąć nadmiar wody. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Połącz czosnek, filety anchois i pokruszoną czerwoną paprykę w bardzo dużej misce do serwowania. Używając tłuczka lub drewnianej łyżki, zmiażdżyć mieszaninę, aż do utworzenia pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gotowa Fasolka Szparagowa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Zaprawy I Tłuczki
Cukierki Peachie-o
6
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
8
Makaron przełożyć do miski z mieszaniną czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Dodaj 1/3 szklanki oleju i 1/4 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Dodać cukinię, orzechy włoskie, 1/2 szklanki sera, bazylia, i mięta; wrzucić. Doprawić solą i pieprzem, dodając więcej płynu do gotowania makaronu, jeśli mieszanina jest sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część