Fettuccine z kremowym sosem z czerwonej papryki - feta

Fettuccine z kremowym sosem z czerwonej papryki - feta
Fettuccine z kremowym sosem pieprzowo-Feta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, fettuccine i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fettuccine Z Pieczonym Sosem Z Czerwonej Papryki, Fettuccine Z Kremowym Sosem Szynkowym, oraz Fettuccine z kremowym sosem pomidorowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać pieczoną paprykę i podsmażyć, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
5
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
6
Umieścić mieszaninę w misce robota kuchennego z bulionu i wszystko, ale 2 łyżki fety. Proces aż do połączenia i gładkie, około 30 sekund. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody makaronu. Wrzucić makaron z sosem, dodając wodę makaronu przez łyżkę stołową, w razie potrzeby. Sos powinien ładnie przylegać do makaronu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Podzielić między miseczki makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Posypać natką pietruszki i pozostałym serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn