Fettuccine Z Cukinią, Rukolą, Bazylią I Cytryną
Fettuccine z cukinią, rukolą, bazylią i cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 384 kalorie, 14g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pomidory koktajlowe, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Cytrynowo-ziołowa cukinia Fettuccine, Fettuccine z rozdrobnioną cukinią, świeżą ricottą i skórką z cytryny, oraz Sałatka Z Awokado Rukola Z Sosem Bazyliowo-Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 4 ćwiartki wody do pełnego wrzenia.
Dodać 1/4 łyżeczki soli i wymieszać z makaronem. Gotować 5 do 8 minut lub do makaronu są miękkie, ale firma. Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, pokręcić na chwilę i zmniejszyć ogień do minimum. Nie pozwól czosnek brązowy.
Dodaj cukinię i żółty squash i smażyć delikatnie, aż cukinia lekko zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać z 1/4 łyżeczki soli i zdjąć patelnię z ognia. Po zakończeniu gotowania makaron odcedzić. Używając szczypiec lub 2 łyżek kuchennych, dokładnie połącz makaron z mieszaniną cukinii na małym ogniu.
Dodać bazylii, rukoli i pomidorów i doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Posypać skórką z cytryny i sokiem i mieszać do połączenia.
Podawać natychmiast.Doprowadzić 4 ćwiartki wody do pełnego wrzenia.
Dodać 1/4 łyżeczki soli i wymieszać z makaronem. Gotować 5 do 8 minut lub do makaronu są miękkie, ale firma. Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, pokręcić na chwilę i zmniejszyć ogień do minimum. Nie pozwól czosnek brązowy.
Dodaj cukinię i żółty squash i smażyć delikatnie, aż cukinia lekko zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać z 1/4 łyżeczki soli i zdjąć patelnię z ognia. Po zakończeniu gotowania makaron odcedzić. Używając szczypiec lub 2 łyżek kuchennych, dokładnie połącz makaron z mieszaniną cukinii na małym ogniu.
Dodać bazylii, rukoli i pomidorów i doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Posypać skórką z cytryny i sokiem i mieszać do połączenia.