Fettuccine z łososia i szpinaku to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka masła, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Fettuccine Z Łososia, Fettuccine Ze Szpinaku, oraz Fettuccine Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać fettuccine, i gotować przez 11 do 13 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fettuccine
3
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło i zmiksować z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wymieszać z mąką do zagęszczenia. Stopniowo mieszaj parmezan aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Mąka Uniwersalna
5
Łososia pokruszyć na maśle. Wymieszać ze szpinakiem, kaparami, suszonymi pomidorami i oregano. Gotować i mieszać o 3 protokół, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.