Fettuccine No-Fredo z brokułami i Podsmażonymi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fettuccine No-Fredo z brokułami i smażonymi grzybami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 277 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Mieszanka soli, brokuły, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fettuccine Cauli-Fredo z brukselką i boczkiem, Fettuccine Z Fasolą I Brokułami I Pieczarkami.
Instrukcje
Podgrzać patelnię nieprzywierającą szczotkowaną lub spryskaną odrobiną oliwy z oliwek.
Dodać 2 ząbki czosnku i pieczarki i gotować, mieszając, aż grzyby zaczną wydzielać swoje soki. Możesz zapobiec ich wysychaniu, utrzymując patelnię przykrytą między mieszadłami. Gdy grzyby staną się soczyste, dodaj wino i sól do smaku. Gotować tylko do momentu wchłonięcia wina, a następnie odstawić, przykryć, aż będzie gotowe do podania. Makaron: doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, dodać fettuccine i sól, w razie potrzeby, i ustawić timer na 3 minuty mniej niż ilość czasu wskazanego na opakowaniu. Gdy zegar zgaśnie, dodać brokuły i gotować przez trzy minuty, lub do makaronu jest al dente. (Dla mojego fettuccine, oznaczało to, że gotowane przez 9 minut, dodać brokuły, i gotowane przez 3 więcej.)
Makaron i brokuły odsączyć i odstawić na patelnię. Wymieszać z sosem kalafiorowym i podawać z podsmażonymi grzybami.