Fettuccine Alfredo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Fettuccine Alfredo. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 1,05 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka mleka, ser parmigiano-reggiano, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z mąką. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką. Gotować 6 minut lub aż mieszanina zgęstnieje, stale mieszając.
Dodaj 1 szklankę sera Parmigiano-Reggiano, ser śmietankowy i sól, mieszając trzepaczką, aż ser się rozpuści. Wrzucić sos z gorącym makaronem.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki.
Dekoruj czarnym pieprzem, w razie potrzeby.