Fettuccine Alfredo
Przepis Fettuccine Alfredo może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 551 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać masło, fettuccine, ciężki krem, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody.
Dodać makaron, wymieszać, aby oddzielić makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, aż al dente.W międzyczasie rozgrzej śmietanę i masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło stopi się i mieszanina dojdzie do duszenia.
Dodaj 1/4 szklanki parmezanu i odmierzonego pieprzu i soli i ubijaj, aż będzie gładka.
Zdjąć patelnię z ognia, aż makaron będzie gotowy.Rezerwa 1 szklanka wody makaronu i odsączyć fettuccine.
Dodać makaron do patelni i przywrócić patelnię na małym ogniu.
Dodać 2/3 szklanki wody z makaronu i 1 szklankę pozostałego parmezanu. Wrzucić szczypcami, aż cały ser się stopi, dodając dodatkową wodę makaronową w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję sosu. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać natychmiast, przechodząc pozostałe 1/4 szklanki parmezanu do posypania.