Feta Warzywna Ryż

Feta Warzywna Ryż
Ryż feta warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka cebuli, ogórka, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Grecki ryż cytrynowo-koperkowy z fetą (kuchenka ryżowa), Latki warzywne i Feta, oraz Letnie warzywne Linguine z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ryż i wodę w średniej wielkości garnku. Doprowadzić wodę do wrzenia, po zagotowaniu zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć garnek i niech ryż gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W dużej misce do mieszania, połączyć czerwoną cebulę, seler i ogórek. Pokruszyć fetę do miski. Przykryj mieszankę warzywną gotowanym ryżem, przykryj i odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
WarzywaWarzywa
OgórekOgórek
SelerSeler
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wrzucić warzywa i fetę z olejem i octem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
Ser FetaSer Feta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn