Feta Puree Ziemniaczane
Feta puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz chude mleko, pieprz, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree ze szpinakiem i fetą, Puree Ze Szpinakiem I Fetą, oraz Tłuczone Ziemniaki Z Serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć ziemniaki, zmniejszyć ogień, i dusić 20 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie.
Dobrze odcedzić ziemniaki i wrócić do patelni; ubić z dużą prędkością miksera, aż będzie gładka.
Dodaj odtłuszczone mleko, ser feta, śmietanę, sól, oregano i pieprz, i dobrze ubić.