Ferg ' s Ulster Fry-up

Ferg ' s Ulster Fry-up
Ferg ' s Ulster Fry-up może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz irlandzki boczek, chleb ziemniaczany, kiełbaski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Champ (Puree z Ulsteru), New England Fish Fry, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W dużej patelni non-stick na średnim ogniu, gotować boczek i kiełbaski, aż będą rumiane. Rezerwując tłuszcz na patelni, przenieś do naczynia odpornego na ciepło. Trzymaj ciepło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Smażyć obie strony ziemniaka i sody w zarezerwowanym tłuszczu przez kilka minut lub do momentu, gdy będą złote i chrupiące. Tymczasem, rozgrzać olej w mniejszej patelni na średnim ogniu i gotować plastry budyniu i połówki pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń CzarnyBudyń Czarny
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przenieść wszystko do naczynia w piekarniku, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Crack jajka na patelni z resztkami tłuszczu boczku, dodając więcej oleju do patelni, jeśli to konieczne. Smażyć, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, lub według własnych upodobań. Podziel wszystko na 2 oddzielne talerze i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn