Fegato alla Instriana

Fegato alla Instriana
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, fegato allan Instriana może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 31g tłuszczu i w sumie 647 kalorii. Za $3.91 za porcję, ten przepis okładki 58% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czerwonego wina z friuli, wątróbki cielęcej, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 godzin i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest super. Spróbuj Alla Checca, Ravioli Alla Vodka, oraz Penne alla Vodka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Odcedź wątrobę cielęcia i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
2
Pokrój na kawałki o grubości 1 cala i dopraw solą i pieprzem oraz pogłębiaj w soli. W 12 do 14-calowej patelni do smażenia na dużym ogniu rozgrzej oliwę z oliwek do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podsmaż kawałki wątroby na ciemnozłoty kolor z obu stron i wyjmij na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
4
Dodaj cebulę, marchewkę, seler, czosnek i goździki i gotuj, aż zmiękną, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj czerwone wino, wywar cielęcy i sok z cytryny i zmniejsz o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
6
Umieść wątróbkę i uciekające soki z powrotem na patelnię z mieszanką wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj masło i gotuj na wolnym ogniu 8 do 10 minut, aż wątroba zostanie podgrzana do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
WątrobaWątroba
8
Udekoruj skórką z cytryny i podawaj z bruscandoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn