Feed Your Krewe Jambalaya
Przepis karmić swoje Krewe Jambalaya może zaspokoić swoje Creole pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, mieszankę zatarain ' s® jambalaya, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Karma Dla Reniferów, Karma Dla Reniferów Bezglutenowa, oraz Granola Parfait i głosuj, aby nakarmić głodnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i olej do wrzenia w dużym rondlu. Wymieszać z ryżem
Mieszanki, kurczak i kiełbasa; powrót do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ryż będzie miękki.
Przed podaniem posypać zieloną cebulką.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z Win, którego można spróbować jest Salneval Albarino. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
Jasny słomkowy kolor, nos tego Albariño jest uwodzicielski z miodem, gruszką i tropikalnymi owocami i niewielkim składnikiem mineralnym. Jest pikantny i pikantny z cytrusowymi i kwiatowymi smakami w ustach, ale jednocześnie jest okrągły i miękki time.It doskonale komponuje się ze świeżymi owocami morza i skorupiakami; jest idealnym dodatkiem do słonej, pikantnej kuchni azjatyckiej; a także świetnie nadaje się jako wino koktajlowe. Prawdziwie żądni przygód miłośnicy jedzenia zadziwią i zainspirują swoich przyjaciół, serwując go z nieprawdopodobnym, ale fantastycznym połączeniem tradycyjnych żeberek z grilla ze słodkim, lekko pikantnym sosem pomidorowym.