Fava Bean Crostini
Fava Bean Crostini może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 42 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka klinów cytryny, fasola fava, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Fasola Fava i Crostini Manchego, Arugulan i Fava-fasola Crostini, oraz Fasola Fava, czosnek i ziołowe Crostini.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Dodać fasolę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Fasolę odsączyć i przełożyć do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Odcedzić, następnie obrać i wyrzucić twarde zewnętrzne Skórki.
W robocie, puree fasolę z czosnkiem, tymiankiem, sokiem z cytryny i skórką z cytryny. Po włączeniu maszyny dodać 3/4 szklanki oliwy z oliwek w cienkim strumieniu i proces do gładkiej. Zeskrobać puree z fasoli fava do średniej miski i doprawić solą i pieprzem.
Posmaruj kromki chleba po obu stronach pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Ułóż plastry na blasze do pieczenia i pieczenia około 4 cali od ognia przez 1 minutę na stronę, lub do złotego i chrupiące.
Tosty rozłóż z puree z fasoli fava i ułóż crostini na półmisku.
Skropić oliwą z oliwek, posypać solą i podawać z cytryną.