Fava Bean Bruschetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj fasoli Fava Bruschettan. Na 42 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę z chleba, oliwę z oliwek extravirgin, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Fasola Fava I Rzodkiewka Bruschetta, Przecier Z Fasoli Fava I Bruschetta, oraz Fava Bean Toasts: Bruschetta con le Fave dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć fasolę ze strąków; strąki wyrzucić. Fasolę gotować we wrzącej wodzie przez 1 minutę; spłukać zimną wodą.
Odcedzić; usunąć zewnętrzne skórki z fasoli. Odrzuć Skórki.
Fasolę umieścić w maszynce.
Dodać estragon i kolejne 4 składniki (przez czosnek); proces aż będzie prawie gładki.
Rozłóż około 1 1/2 mieszanki fasoli łyżeczki na każdej kromce chleba. Ułóż ser równomiernie na kromkach chleba.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.