Faux Peanut Sauce
Faux Peanut Sauce to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako sos. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz tahini, ostry sos, mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Faux Peanut Sauce, Faux Profiteroles z ciepłym sosem karmelowym, oraz Polędwica wieprzowa wędzona z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli.
Instrukcje
W maszynce, puree bulion z kurczaka, mleko kokosowe, sok z limonki, sos sojowy, miso, sos rybny, ostry sos, posiekany czosnek i imbir.
Dodaj masło z orzechów nerkowca i tahini i pulse połączyć. Złóż kolendrę i przechowuj w lodówce, aż będzie gotowa do podania.
Podawać z satay lub krewetkami kokosowymi.