Faux Jerk Chicken

Faux Jerk Chicken
Faux Jerk Chicken to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka destylowanego octu, soku z limonki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Faux Chicken Nuggets, Faux Pho Chicken Tacos, oraz Rosół Wietnamski (Faux Pho) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym naczyniu wymieszaj oliwę z oliwek, ocet, sok z limonki, cukier, tymianek, ziele angielskie, cynamon, sól i pieprz cayenne. Wymieszać w Scotch bonnet pieprz, zielona cebula, i czosnek. Przekrój kurczaka ze wszystkich stron widelcem i umieść w naczyniu. Przykryć i marynować do 24 godzin w lodówce, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Lekko olejowy ruszt grillowy. Wyrzucić marynatę, i grillować kurczaka 8 minut z każdej strony, lub do soków uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn