Faszerowany Ser Poblanos
Need a przystawka bezglutenowa? Nadziewany ser Poblanos może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomidorów śliwkowych, śmietany, chiles poblano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowany Ser Poblanos, Poblanos Nadziewane kukurydzą i serem, oraz Faszerowane Poblanosy z czarną fasolą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. tymczasem na kuchence gazowej na wysokiej lub patelni chiles ciepła bezpośrednio na płomień, aż zwęglone. Przechowywać w plastikowej torbie przez 5 minut. Chiles obrać pod zimną wodą.
Otwórz z jednej strony, usuń nasiona. Napełnij każde poblano 3 paskami sera.
Posypać około 2 łyżki posiekanego sera mozarella na każdym chile.
Umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec chiles 15 do 20 minut lub do serów topi się i chiles są miękkie.
Tymczasem, zrobić sos pomidorowy.
Umieść wszystkie składniki sosu w misce robota kuchennego lub blenderze; proces do gładkiej.
Wlać sos do rondla 2 quart. Gotować na średnim ogniu około 15 minut lub aż sos jest lekko zmniejszona i ciemnoczerwony.
Aby służyć, umieścić sos pomidorowy na talerzu; top z nadziewane Poblano chile.
Mżawka z kremem po meksykańsku.