Faszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowym

Faszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj lekkomyślną rezygnację: nadziewany łosoś z pikantnym sosem Mayo spróbuj. Ten przepis służy 3 i kosztuje $12.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 964 kalorie. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś miód, upiec, umieścić łososia w płytkim naczyniu do pieczenia i marynaty, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mleko skondensowane, można stosować to danie główne z Skrót Tres Leches Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Lekkomyślne porzucenie: pieczony Ahi Tunan na łóżku z cukinii wstążki i makaron pełnoziarnisty z pikantnym sosem, Reckless Abandon: Fresh Tuna Tower, oraz Lekkomyślna rezygnacja: łatwy wywar warzywny ze starych skrawków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po pierwsze, zrobić marynatę, co jest dość łatwe, ale ja wouldrecommenddoing kilka godzin przed użyciem, aby umożliwić czas do ostygnięcia. W małej misce połączyć 1/4 szklanki zimnej wody z 1 łyżką skrobi kukurydzianej i ubić razem. Odstawić do użycia later.In mały rondel na średnim ogniu, połączyć pozostałe 1 szklanka wody, sos sojowy, mielony imbir, czosnek w proszku, brązowy cukier i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubijamy i gotujemy na wolnym ogniu, aż brązowy cukier się rozpuści.Teraz dodaj mieszaninę wody i skrobi kukurydzianej i gotuj na wolnym ogniu, aż marynata zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Niech marynata ostygnie do temperatury pokojowej przed zalaniem łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Łososia umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia i marynować przez co najmniej 30 minut w lodówce. Możesz to zrobić noc wcześniej i marynować na noc.Teraz przygotuj łososia farszem z serem śmietankowym! Najpierw weź ząbkowany nóż (nóż do steków) i zrób podłużne rozcięcie w filetach z łososia, nie przecinając ich do końca. W zasadzie zrobić małą kieszeń.Uważam, że najlepszym sposobem na nadzienie łososia serem śmietankowym jest pokroić małe plasterki z bloku i nacisnąć na kawałki o długości łososia. Wsadź paski serka do łososia i naciśnij.Wyłożyć blachę do pieczenia folią i spryskać nieprzywierającym sprayem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Filety z łososia umieścić na folii. Łyżka trochę dodatkowej marynaty na wierzchu łososia i posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Piec w temperaturze 400 stopni przez 20 minut. Podczas pieczenia łososia zrobić łatwy pikantny majonez! Wystarczy wymieszać majonez i Sriracha, a następnie dodać mleko skondensowane. Możesz dostosować majonez być pikantny lub słodszy w zależności od twojegopaleta.Możesz po prostu skropić majonezem łososia lub przepuścić go przez plastikową torebkę. Wystarczy włożyć kilka łyżek do małej plastikowej torebki i odciąć róg.Gdy łosoś jest gotowy, wyciągnąć go, posypać zieloną cebulą i skropić pikantnym majonezem! Obiecuję, że to będzie rozpływające się w ustach danie! Największą częścią jest to, że marynata może być zapisany (po prostu gotować go po użyciu i umieścić w lodówce) i pikantny majonez może być zapisany, jak również. Jeśli chcesz zrobić danie w tydzień lub dwa, wszystko czego potrzebujesz to łosoś, Serek i zielona cebula! Można użyć marynaty do kurczaka lub innych ryb. Jestem pewien, że możesz być kreatywny z pikantnym majonezem. ;) Pin It
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
SrirachaSriracha
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Składniki

3trochę posiekanej cukiniiazjatyckieazjatyckie5Spód: okruszki z herbatników grahampółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana2Spód: okruszki z herbatników grahammleko skondensowanemleko skondensowane1porcja startego parmezanumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy3trochę posiekanej cukiniicukierki o smaku ośmiornicy britecukierki o smaku ośmiornicy brite0warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego3zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1warzywo (np. szpinak)imbir mielonyimbir mielony2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekki majonezlekki majonez3trochę posiekanej cukiniipieczona wołowinapieczona wołowina1porcja startego parmezanususzone pomidory w olejususzone pomidory w oleju3trochę posiekanej cukiniiŁososia umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia i marynować przez co najmniej 30 minut w lodówce. Możesz to zrobić noc wcześniej i marynować przez nocŁososia umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia i marynować przez co najmniej 30 minut w lodówce. Możesz to zrobić noc wcześniej i marynować przez noc3trochę posiekanej cukiniiFaszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowymFaszerowany łosoś z pikantnym sosem majonezowym340papryka habanero2 porcje łososia (o każdej), bez skóry2 porcje łososia (o każdej), bez skóry3trochę posiekanej cukiniicukinia, nieobrana i posiekanacukinia, nieobrana i posiekana1porcja startego parmezanu5 uncji posiekanej szczypiorku5 uncji posiekanej szczypiorku0pieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta2Spód: okruszki z herbatników grahamSriracha hot sauceSriracha hot sauce1małeMożesz po prostu skropić majonezem łososia lub przepuścić go przez plastikową torebkę. Po prostu włóż 3 łyżki do plastikowej torby i odetnij rógMożesz po prostu skropić majonezem łososia lub przepuścić go przez plastikową torebkę. Po prostu włóż 3 łyżki do plastikowej torby i odetnij róg591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda1dodatkowa filiżanka wodydodatkowa filiżanka wody3trochę posiekanej cukiniipiecpiec1małeW rondlu na średnim ogniu, połączyć pozostałe 1 szklanka wody, sos sojowy, mielony imbir, czosnek w proszku, brązowy cukier, i miód. Ubijamy i gotujemy na wolnym ogniu, aż brązowy cukier się rozpuściW rondlu na średnim ogniu, połączyć pozostałe 1 szklanka wody, sos sojowy, mielony imbir, czosnek w proszku, brązowy cukier, i miód. Ubijamy i gotujemy na wolnym ogniu, aż brązowy cukier się rozpuści3trochę posiekanej cukiniiPin ItPin It

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia57
Magazyn