Faszerowane Steki W Kostkach

Faszerowane Steki W Kostkach
Nadziewane steki w kostkach mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,55 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieprz, sos zrumieniający i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Cubed Steaks Italiano, Steki W Kostkach Z Grzybami, oraz Steki W Kostkach Parmigiana.

Instrukcje

1
Funt steków do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Posyp 1 łyżeczką soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Łyżka sos sałatkowy na steki. Przykryj i schłódź przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
W dużym rondlu połącz warzywa, bulion i pozostałą sól. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
5
Odcedź, rezerwując płyn.
6
Nałóż 1/4 szklanki mieszanki warzywnej na każdy stek; zwinąć i zabezpieczyć wykałaczkami. Na dużej patelni nieprzywierającej brązowe mięso toczy się w oleju ze wszystkich stron. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 35-40 minut lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Usuń łyżką cedzakową; trzymaj się ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Połącz skrobię kukurydzianą i zarezerwowany płyn do gotowania, aż będzie gładki; wymieszać z kapaniem patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
W razie potrzeby dodaj sos zrumieniający.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
10
Usuń wykałaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
11
Podawać z bułeczkami stekowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Sur de los Andes Pinot Noir Reserva. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn