Faszerowane Steki W Kostkach
Nadziewane steki w kostkach mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,55 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieprz, sos zrumieniający i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Cubed Steaks Italiano, Steki W Kostkach Z Grzybami, oraz Steki W Kostkach Parmigiana.
Instrukcje
Funt steków do 1/4 cala. grubość.
Posyp 1 łyżeczką soli i pieprzu.
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Łyżka sos sałatkowy na steki. Przykryj i schłódź przez 1 godzinę.
W dużym rondlu połącz warzywa, bulion i pozostałą sól. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do miękkości.
Nałóż 1/4 szklanki mieszanki warzywnej na każdy stek; zwinąć i zabezpieczyć wykałaczkami. Na dużej patelni nieprzywierającej brązowe mięso toczy się w oleju ze wszystkich stron. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 35-40 minut lub do miękkości mięsa.
Usuń łyżką cedzakową; trzymaj się ciepło.
Połącz skrobię kukurydzianą i zarezerwowany płyn do gotowania, aż będzie gładki; wymieszać z kapaniem patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
W razie potrzeby dodaj sos zrumieniający.
Podawać z bułeczkami stekowymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Sur de los Andes Pinot Noir Reserva. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Sur de los Andes Pinot Noir Reserva]()
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva