Faszerowane Spaghetti Squash z pomidorami, oliwkami, tuńczykiem i serem sznurkowym
Nadziewane Spaghetti Squash z pomidorami, oliwkami, Tunanem i serem sznurkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka squasha spaghetti, oliwki nadziewane pimento, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest świetne. Podobne przepisy to Faszerowane Spaghetti Squash z pomidorami, oliwkami, Tunanem i serem sznurkowym, Spaghetti z tuńczykiem, pomidorami i oliwkami, oraz Spaghetti Squash z pomidorami, oliwkami i fetą.
Instrukcje
Ułóż połówki squasha spaghetti na dnie wolnej kuchenki.
W średniej misce, połączyć pomidory, oliwki, oregano, i 1/2 łyżeczki każda z soli i czarnego pieprzu. Łyżka mieszanki na spaghetti squash.
Wlać solankę z oliwek do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
Gdy będziesz gotowy do podania, używając widelca, lekko "poluzuj" squasha, tworząc nitki przypominające spaghetti. Łyżka sos pomidorowy na Kabaczek, top każdy kawałek z tuńczyka, ser sznurkowy, i bazylii i służyć.