Faszerowane Roladki Cielęce

Faszerowane Roladki Cielęce
Faszerowane Roladki cielęce wymagają ok. 23 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, porzeczki, cielęcina scaloppine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roladki cielęce faszerowane szpinakiem i Gruyère, Roladki cielęce z pancettą, oraz Roladki cielęce (involtini) i Caponata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokrój większe kawałki cielęciny na pół, aby w razie potrzeby uformować 8 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Przetwarzaj chleb w robocie kuchennym, aż utworzą się drobne okruchy. Odstawić 1/4 szklanki bułki tartej. Rezerwa pozostałą bułkę tartą do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Połączyć 1/4 szklanki bułki tartej, ser parmezan, a następnie 4 składniki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozłóż mieszaninę bułki tartej równomiernie na 1 stronie kawałków cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
Zwinąć każdy kawałek cielęciny, galaretka roll mody, zaczynając od krótkiego boku. Zabezpieczyć każdy w środku drewnianym kilofem; posypać solą i pieprzem. Roladki cielęce posmarować sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
7
Umieścić roladki cielęciny na grill rack; grill 7 minut lub do czasu zakończenia, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn