Faszerowane Pomidory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj nadziewanych pomidorów. Ten przepis zawiera 4 porcje z 254 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką pomidory dojrzewające w winorośli, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piknik faszerowany: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, Fetan i groszek faszerowane cukinią, orzechy i brązowy cukier faszerowane jabłkami Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory faszerowane serem i bułką tartą), oraz Pomidory Faszerowane Szynką podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. pomidory pokrój na pół poziomo i zgarnij miąższ i nasiona. Sól wchodzi do środka i odpoczywa do góry nogami na linii blachy z drucianym stojakiem, aby wyodrębnić soki, około 15 minut. Tymczasem w średniej misce wymieszaj okruchy chleba, Ukryty Valley Original Ranch Salad Dressing i przyprawy
Wymieszać i 1/4 szklanki parmezanu. Pomidory nadziewamy, posypujemy pozostałym parmezanem i pieczemy, aż pomidory się ugotują i blaty będą złotobrązowe, około 30 minut.