Faszerowane pieczarki Gary ' ego
Nadziewane grzyby Gary ' ego mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.21 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś masło, mieszankę farszu z kurczaka, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Gary Deckman ' s Fish Tacos, Gary ' s Fried Fresh Bass, oraz Gordon i Gary ' s Pesto Chicken Quesadillas.
Instrukcje
Ułóż czapki grzybowe na średniej blasze do pieczenia, do dna. Posiekać i zarezerwować łodygi grzybów.
Przygotować suchą mieszankę farszu o smaku kurczaka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść masło.
Wymieszać w czosnku i gotować do miękkości, o 5 protokół.
W średniej misce wymieszać zarezerwowane łodygi grzybów, przygotowaną suchą mieszankę farszu, serek śmietankowy i imitację krabów. Pieczarki nadziewamy masą.
Skropić masłem i czosnkiem. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i pokruszoną czerwoną papryką.
Piec w nagrzanym piekarniku 10-12 minut lub do momentu, gdy farsz lekko się zarumieni.