Faszerowane Neole: Neole Ripiene
Nadziewane neole: Neole Ripiene może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1075 kalorii, 18g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, Anyżek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, oraz Morele z syropem Amaretto (Albicocche Ripiene) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz marmoladę, czekoladę, anisette, espresso i migdały.
Dobrze wymieszać i przelać do torebki z ciastem. Odstawić.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
W dużej misce ubić jajka trzepaczką i dodać cukier, olej, Wino i anyż.
Dobrze wymieszać, następnie stopniowo dodawać mąkę, wymieszać i zagnieść, tworząc gładkie, miękkie ciasto.
Rozwałkuj na grubość palca i pokrój na 1 cal długości o szerokości palca.
Gdy woda się zagotuje, dodać do wody ciasto i gotować, aż będą twarde i białe.
Wyjąć łyżką szczelinową, osuszyć i przed całkowitym wyschnięciem każdego kawałka ciasta napełnić kawałkiem mieszanki Marmolady za pomocą woreczka z ciastem.
Posypać cukrem i podawać.