Faszerowane kotlety wieprzowe

Faszerowane kotlety wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Stuffed Porkster Chops. Ten przepis daje 4 porcje po 480 kalorii , 39 g białka i 14 g tłuszczu każda. Za 2,72 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cebulę, natartą szałwię, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 81% , to danie jest niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Baked Stuffed Pork Chops , Pork chops stuffed with tomatos and spinach i Grilled Pineapple Pork Chops .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj tłuszczem naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozerwij bułki na kawałki i wymieszaj z cebulą, selerem, szałwią, solą i pieprzem w misce. Lekko wmieszaj jajko i 1/2 szklanki bulionu z kurczaka i delikatnie mieszaj, aż do dokładnego połączenia, ale nie do rozgotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pokrój każdy kotlet wieprzowy wzdłuż, aby zrobić kieszonkę. Napełnij kieszonkę kotleta mieszanką farszową i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Wlej 1 szklankę bulionu z kurczaka między kotlety wieprzowe do naczynia, nie wylewając go jednak na wierzch kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż kotlety będą miękkie i nie będą już różowe w środku, około 35 minut. Termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien wskazywać 145 stopni Fahrenheita (63 stopnie Celsjusza).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn