Faszerowane bruschettas z grzybami
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do repertuaru, Nadziewane bruschettas grzybowe może być przepis, który należy spróbować. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 19g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga bochenków, wanien czosnkowych g 1oz, płaskich grzybów i koziego sera. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Build-your-own-bruschettas, Faszerowane pieczarki z Hollandaise i 5 Super faszerowane pieczarki s, oraz Brunch truskawkowy bruschettas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 190C/Gaz 5 / 170C.
Obie strony kromki chleba posmarować masłem czosnkowym (nie trzeba usuwać skórki).
Kromki chleba umieść w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Na wierzch kładziemy grzyb i skropimy odrobiną oliwy z oliwek.
Paprykę odsączyć, w razie potrzeby pokroić w plasterki i podzielić na grzyby.
Pokrój kozi ser na cztery plasterki i umieść jeden plasterek na każdym stosie.
Pieczemy 25-30 minut, aż pieczarki się ugotują i ser się zrumieni.
Podawać z mieszaną sałatką.
Polecane wino: Chianti, Sparkling Rose, Wino Musujące, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje dla bruschetty. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.