Faszerowana Zupa Z Zielonego Pieprzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanej zupy z zielonego pieprzu. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 198 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, mniej sodu bulion wołowy, ryż i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowana Zupa Z Zielonego Pieprzu, Faszerowany Zielony Pieprz, oraz Nadziewane Kubki Z Zielonym Pieprzem.
Instrukcje
Podgrzej mały holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj posiekaną zieloną paprykę i cebulę; gotować 8 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z czarnym pieprzem, bulionem wołowym o mniejszej zawartości sodu, pomidorami pokrojonymi w kostkę i zupą pomidorową; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Łyżka 1/4 filiżanki gorącego gotowanego białego ryżu do każdej z 6 misek; top z 1 filiżanką zupy.