Nadziewana zupa pieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 10 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 723 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kostkę bulionu wołowego, brązowy cukier, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Faszerowana Zupa Pieprzowa, Faszerowana Zupa Pieprzowa, oraz Faszerowana Zupa Pieprzowa.
Instrukcje
1
W holenderskim piecu brązowa wołowina na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Odcedzić tłuszcz.
3
Dodać paprykę do rumianego mięsa i smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Mięso
4
Wymieszać z sosem pomidorowym, pokrojonymi w kostkę pomidorami z sokiem, kostką bulionową, brązowym cukrem, solą, pieprzem i sosem sojowym. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 do 45 minut. Wymieszać z ryżem i podgrzać.