Faszerowana Pieczona Czerwona Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać nadziewane pieczone czerwone papryki spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ryż, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Faszerowane Papryki, Pieczone Faszerowane Papryki, oraz Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Olej 9 x 9 naczynia do pieczenia (lub dwa, jeśli czerwone papryki są duże) i umieścić papryki w naczyniu do pieczenia.
Cebulę roztopić w oliwie na średnim ogniu do miękkości.
Dodać czosnek i gotować przez kilka minut. Czosnek nie powinien kolorować.
Wymieszać mieszankę cebuli i czosnku do gotowanego białego ryżu.
Dodać wszystkie pozostałe składniki i dobrze wymieszać.
Luźno napełnić czerwoną paprykę mieszanką ryżu.
Piec przez 25 minut. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, dryblować więcej oliwy z oliwek podczas pieczenia.
Podawać na ciepło lub na zimno.