Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską

Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską
Nadziewane papryki z pikantną śmietaną Szwajcarską jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, ząbki czosnku, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, oraz Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odstawić 1/2 funta najpiękniejszych łodyg chard; zarezerwować resztę do innego użytku. Doprowadzić 2 cale wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać 1/2 Funt łodygi chard i gotować aż prawie miękkie, o 4 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś łodygi na talerz w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Dodaj liście boćwiny do wrzącej wody partiami, dodając więcej, gdy każda partia więdnie. Gdy wszystkie liście zostały dodane, gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odcedzić liście boczniaka; ostudzić, następnie wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Pokrój łodygi na 1-calowe kawałki.
6
Masło rozpuścić w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Dodaj cebulę i jalapeos i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać curry i gotować, mieszając, przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
10
Dodać śmietanę i dusić na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
11
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać liście i łodygi boćwiny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12
W międzyczasie, w małym rondlu, przykryć ryż wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, o 12 protokół. Puśćcie ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Odetnij szczyty papryki, pozostawiając 1/2-calowy pierścień pieprzu wokół każdej łodygi. Zebrać nasiona i żeberka. Paprykę ułożyć w dużym naczyniu do pieczenia lub na patelni i natrzeć Skórki oliwą z oliwek. Doprawić wnętrzności papryki solą i pieprzem i łyżką skąpego 1/4 szklanki ryżu do każdej z nich. Wypełnij paprykę śmietaną i wymień wierzchołki; naoliwić wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
15
Piec około 1 godziny, lub do papryki są miękkie i nadzienie jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn