Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską

Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską
Nadziewane papryki z pikantną śmietaną Szwajcarską jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, ząbki czosnku, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, oraz Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odstawić 1/2 funta najpiękniejszych łodyg chard; zarezerwować resztę do innego użytku. Doprowadzić 2 cale wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać 1/2 Funt łodygi chard i gotować aż prawie miękkie, o 4 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś łodygi na talerz w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Dodaj liście boćwiny do wrzącej wody partiami, dodając więcej, gdy każda partia więdnie. Gdy wszystkie liście zostały dodane, gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
4
Odcedzić liście boczniaka; ostudzić, następnie wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Pokrój łodygi na 1-calowe kawałki.
6
Masło rozpuścić w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
7
Dodaj cebulę i jalapeos i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
8
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
9
Dodać curry i gotować, mieszając, przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
10
Dodać śmietanę i dusić na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
11
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać liście i łodygi boćwiny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12
W międzyczasie, w małym rondlu, przykryć ryż wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, o 12 protokół. Puśćcie ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
13
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
14
Odetnij szczyty papryki, pozostawiając 1/2-calowy pierścień pieprzu wokół każdej łodygi. Zebrać nasiona i żeberka. Paprykę ułożyć w dużym naczyniu do pieczenia lub na patelni i natrzeć Skórki oliwą z oliwek. Doprawić wnętrzności papryki solą i pieprzem i łyżką skąpego 1/4 szklanki ryżu do każdej z nich. Wypełnij paprykę śmietaną i wymień wierzchołki; naoliwić wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
15
Piec około 1 godziny, lub do papryki są miękkie i nadzienie jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn