Faszerowana papryka z kalmarami: Papriche Stufate

Faszerowana papryka z kalmarami: Papriche Stufate
Faszerowana papryka z kalmarami: Papriche Stufate to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Ten przepis zawiera 6 porcji z 302 kalorie, 27g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka papryki, płatków chile, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kalmary smażyć z papryką i Cukes, Kalmary smażone z czerwoną papryką i cytryną, oraz Sałatka z kalmarów, pieczonej papryki i marynowanej grillowanej czerwonej cebuli.

Instrukcje

1
Na dużej patelni do smażenia podgrzej 1/4 szklanki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj kalmary, pokrojony czosnek i płatki chile i gotuj przez 1 minutę, aż kalmary będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Wyjmij i odłóż na bok.
4
Na dużej patelni rozgrzej pozostały olej do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj paprykę i gotuj, aż będą miękkie i zrumienione, od czasu do czasu obracając, aby równomiernie gotować. Gdy będą miękkie, wyjmij i osusz na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Usuń większość oleju z patelni i dodaj pomidory, posiekany czosnek, zarezerwowane kalmary oraz sól i pieprz do smaku. Gotuj na dużym ogniu przez 5 minut, następnie zdejmij z ognia i włóż miksturę do papryki. Posyp pietruszką i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn