Faszerowana Papryka Poblano

Faszerowana Papryka Poblano
Nadziewane papryczki Poblano to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, liście kolendry, wstępnie gotowany brązowy ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowana Papryka Poblano, Faszerowana Papryka Poblano, oraz Faszerowana Papryka Poblano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść poblanos na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 3 cali od ciepła 12 minut lub do poczernienia, obracając po 6 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
4
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
5
W każdym pieprzu Wytnij wzdłużną szczelinę; Odrzuć nasiona i membrany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
NasionaNasiona
6
Podczas Poblanos broil, miejsce ancho chiles w misce. Przykryć wrzącą wodą; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Drenaż.
8
Zmniejsz temperaturę pieca do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 4 protokół lub aż chrupiące-przetargu. Rezerwa połowa mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
12
Dodać 1/2 łyżeczki soli, czarny pieprz, i wołowina; gotować 8 minut lub aż wołowina zostanie wykonana, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WołowinaWołowina
SólSól
13
Zdjąć z ognia.
14
Dodać serek śmietankowy, mieszając, aż dobrze się połączy. Wymieszać z ryżem i połową queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Queso FrescoQueso Fresco
RyżRyż
15
Umieść ancho chiles, zarezerwowaną mieszankę cebuli, sok, kminek, cukier, pomidory i pozostałą 1/2 łyżeczki soli w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
PomidorPomidor
KminekKminek
SokSok
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
Wlać 1 szklankę sosu do każdego z 2 (8-calowych) kwadratowych szklanych lub ceramicznych naczyń do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Otwórz każdy Poblano chile; spłaszczyć lekko ręką. Podzielić mieszaninę wołowiny równomiernie między chiles (chiles będzie bardzo pełny). Ułóż 4 chiles w każdym naczyniu; top równomiernie z pozostałym sosem i queso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
WołowinaWołowina
17
Piec w 400 przez 20 minut lub do bąbelków, lub postępuj zgodnie z instrukcjami zamrażania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Po ugotowaniu posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
19
Zamrażać: najlepiej robią to w płytkim naczyniu, więc postępuj zgodnie z instrukcjami receptury, aby użyć standardowego 8-calowego kwadratowego naczynia. Przykryć szczelnie folią o dużej wytrzymałości; zamrażać do 2 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
20
Aby podgrzać: nie jest konieczne rozmrażanie.
21
Wyjąć folię i przykryć naczynie szczelnie folią. Przebić folię 4 lub 5 razy. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 14 do 15 minut lub do całkowitego ogrzania. (Próbowaliśmy podgrzewać piekarnik i nie polecam.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn