Faszerowana Papryka Bananowa
Nadziewane papryki bananowe mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 21g tłuszczu i w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 12. Za $1.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę bananową, przyprawioną bułkę tartą, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 41%, to danie jest solidne. Faszerowana Papryka Bananowa, Kiełbasa Faszerowana Papryką Bananową, oraz Faszerowane papryczki bananowe Boba są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Nasmaruj dwa 13-calowe. x 9-w. naczynia do pieczenia.
Rozłóż 1/2 szklanki sosu pomidorowego w każdym naczyniu; odstawić.
Odetnij wierzchołki papryki i usuń nasiona. W dużej misce wymieszaj jajka, bułkę tartą, 2/3 szklanki sera, bazylię, czosnek, sól i pieprz. Pokrusz wołowinę, kiełbasę i cielęcinę na mieszance; dobrze wymieszaj. Łyżka do papryki.
Na dużej patelni gotuj paprykę w oleju partiami na średnim ogniu przez 1-2 minuty z każdej strony lub do lekkiego zrumienienia. Ułóż 12 papryczek w każdym przygotowanym naczyniu. Na wierzch z pozostałym sosem; posyp pozostałym serem.
Przykryj i zamroź jedno naczynie do 3 miesięcy. Przykryj i piecz Pozostałe danie w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a papryka miękka.
Aby użyć mrożonej faszerowanej papryki: rozmrozić w lodówce na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a papryka miękka.