Faszerowana Papryka Bananowa

Faszerowana Papryka Bananowa
Faszerowana papryka bananowa zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Ta przystawka ma 234 kalorii, 7G białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga łagodnej papryki bananowej, pasków bekonu, serka śmietankowego i sosu sałatkowego ranczo. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 16%, to danie nie jest tak wybitne. Spróbuj Faszerowana Papryka Bananowa, Faszerowana Papryka Bananowa, oraz Faszerowane papryczki bananowe Boba dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, sos sałatkowy, ser i boczek, aż się połączą. Fajka lub rzeczy na połówki pieprzu. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Pokrój na 1-1 / 4 cala. kawałki.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn