Nadziewana papryka wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz rukolę, cukinię, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Papryka Nadziewana: Aji, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej z pestek winogron. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, grzyby i czosnek i podsmażyć, aż grzyby są złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cukinię, żółty squash, dziki ryż, pomidory, czerwona i zielona papryka i nadal gotować, aż warzywa będą miękkie. Przyprawę wymieszać z solą i pieprzem do smaku i wymieszać z koncentratem pomidorowym.