Faszerowana Papryka
Faszerowana papryka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 16G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 4138 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, cebulę w proszku, przyprawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Papryka Nadziewana: Aji, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ryż i wodę umieścić w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 20 minut. Na patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę, aż równomiernie rumiane.
Usuń i odrzuć wierzchołki, nasiona i błony papryki. Ułóż paprykę w naczyniu do pieczenia z wydrążonymi bokami skierowanymi w górę. (Pokrój dno papryki, jeśli to konieczne, aby stały prosto.)
W misce, wymieszać rumianą wołowinę, gotowany ryż, 1 sos pomidorowy może, sos Worcestershire, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól, i pieprz. Łyżka równej ilości mieszanki do każdego wydrążonego pieprzu.
W misce wymieszać pozostały sos pomidorowy z włoską przyprawą i zalać faszerowaną papryką.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, polewając sosem co 15 minut, aż papryka będzie miękka.