Faszerowana Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać nadziewane papryki spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ser mozzarella, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowana Czerwona Papryka, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę. Jeśli to konieczne, wyciąć cienki plasterek od spodu każdego pieprzu, aby stały prosto. W 4-quart holenderski piekarnik, dodać wystarczającą ilość wody na pokrycie papryki.
Podgrzać do wrzenia; dodać paprykę. Gotować około 2 protokół; odcedzić.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa;odcedzić. Wymieszać z ryżem, solą, czosnkiem i 1 szklanką sosu pomidorowego; gotować do nagrzania.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Paprykę nadziewamy mieszanką wołową. Stojak papryki pionowo w ungreased 8-calowy kwadratowy szklany naczynie do pieczenia.
Pozostały sos pomidorowy polać papryką.
Przykryć szczelnie folią.
Piec 10 minut. Odkryć i piec około 15 minut dłużej lub do papryki są miękkie.