Faszerowana Papryka

Faszerowana Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać nadziewane papryki spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ser mozzarella, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowana Czerwona Papryka, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
2
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę. Jeśli to konieczne, wyciąć cienki plasterek od spodu każdego pieprzu, aby stały prosto. W 4-quart holenderski piekarnik, dodać wystarczającą ilość wody na pokrycie papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
NasionaNasiona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Podgrzać do wrzenia; dodać paprykę. Gotować około 2 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
4
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa;odcedzić. Wymieszać z ryżem, solą, czosnkiem i 1 szklanką sosu pomidorowego; gotować do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Paprykę nadziewamy mieszanką wołową. Stojak papryki pionowo w ungreased 8-calowy kwadratowy szklany naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
7
Pozostały sos pomidorowy polać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PaprykaPapryka
8
Przykryć szczelnie folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec 10 minut. Odkryć i piec około 15 minut dłużej lub do papryki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn