Faszerowana noga jagnięcina
Nadziewane nogi z jagnięciny może być tylko przystawka szukasz. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, udko jagnięce, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), Faszerowana noga jagnięcina, oraz Noga jagnięca nadziewana oliwką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń plastikową siatkę lub sznurek z okolic nogi jagnięciny, jeśli w ogóle, i otwórz pieczeń na desce do krojenia.
Umieścić bez kości stronie pieczenia się. Ostrym nożem do parowania odetnij nadmiar tłuszczu. Użyj ostrego noża, aby wyciąć 1/2-calowe głębokie szczeliny w mięsie w odległości około 2 cali, aby mięso leżało płasko. Przykryj mięso solidnym kawałkiem folii lub pokrojonej Torby Do Przechowywania Żywności, i Funt mięso młotkiem lub krawędzi małego talerza, aż pieczeń jest o 3/4 cala grubości wszędzie, i 10 do 14 cali kwadratowych.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Posyp górną część mięsa solą i pieprzem,a następnie rozłóż liście szpinaku na wierzchu pieczenia do 1/2 cala krawędzi. Ser kozi rozbijamy i równomiernie posypujemy szpinakiem, następnie posypujemy serem orzeszki piniowe.
Zwinąć pieczeń w ciasny cylinder i związać pieczeń razem ze sznurkiem kuchennym w odstępach 2 cali. W porządku, jeśli trochę farszu wystaje z boków pieczenia.
W płaskim naczyniu wymieszaj mąkę, 1 łyżkę soli,1 łyżkę pieprzu, tymianek i nasiona kopru włoskiego, a następnie mocno wciśnij związany pieczeń do mieszaniny mąki, aby pokryć wszystkie strony.
Rozgrzać olej sezamowy w ciężkim piecu dowód lub żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się, i sear wszystkie strony pieczenia, w tym końce, na złoty kolor brązowy.
Ułożyć pieczeń na patelni, umieścić w nagrzanym piekarniku, i piec do pożądanego stopnia doneness, lub temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) dla średnich, o 40 protokół.
Wyjąć z piekarnika, przykryć podwójną blachą folii aluminiowej i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu 10 do 15 minut przed krojeniem.