Faszerowana masłem noga jagnięca z karmelizowaną cytryną Jus

Nadziewane masło udko jagnięciny z karmelizowaną cytryną Jus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 2732 kalorii, 397g białka, oraz 115 g tłuszczu każdy. Na 33,63 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, sok z cytryny, karmelizowany jus z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana noga jagnięcina z cytryną, ziołami i czosnkiem, Grillowana noga jagnięcina z cytryną, ziołami i czosnkiem, oraz Grillowana noga z jagnięciny i warzyw z sosem cytrynowo-ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Otwarta jagnięcina, bez kości, jak książka. Przycinaj najwięcej ścięgien i tłuszczu, uważając, aby nie wyciąć dziur w mięsie. Wykonaj jedno cięcie o głębokości od 3/4 do 1 cala w każdej grubej części płyty (nie przecinaj do powierzchni roboczej).Przykryj lamb folią foliową. Używającrolling pin, Funt nawet 1-do 1 1/2-inchthickness (Baranek będzie około 8X19 cali).
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem, posiekaną skórką z cytryny. Top z 15 sageleaves, rozmieszczone równomiernie od siebie. Cover withpancetta. Zaczynając od 1 długiego boku, złóż lambinową połowę. Tie baranka szczelnie na 2-calowy intervalsinto długiej rolki. Za pomocą małego noża, zrobić głębokie szczeliny w lamband wstawić kawałek czosnku i kawałek sageleaf w każdej szczeliny.
Jagnięcinę posypać solą ibiałka. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Kryj się i wyluzuj.
Sok z cytryny i olej ubić w mediumbowl; doprawić solą i pieprzem.
Brushmixture całej jagnięciny i odstawić w pokojutemperatura 1 godzina.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Ułożyć jagnięcinę na grillu i zapiekać ze wszystkich stron.Kontynuuj grillowanie, aż termometr włożony do najgrubszej części zarejestruje 130 ° F na rzadkie, obracanie i szczotkowanie od czasu do czasu sokiem z cytryny, około 45 minut.
Transfer tocutting deska.
Jagnięcinę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Serwuj Z Karmelizowaną Cytryną Jus.
Toskańska czerwień może stać się odważnymi smakami grillowanej jagnięciny. 2006 Col d 'Orcia " Spezieri"($1
ma pyszne smaki wiśniowe, które dobrze łączą się z mięsem. Dodatkowo ta mieszanka Sangiovese to świetna wartość.