Nadziewana czerwona papryka to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 269 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, woda, ser i salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Papryka Nadziewana: Aji, oraz Faszerowane Papryki My Way dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Zacznij od cięcia papryki na pół wzdłuż, pozostawiając łodygi nienaruszone, i połowę ich również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
3
Usunąć nasiona i żeberka wewnątrz papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Za pomocą gorącej patelni, podsmażyć mieloną wołowinę, wieprzowinę, cebulę, czosnek, 1 łyżeczkę granulek bulionowych i przyprawę domową razem.