Fasuleda: wieprzowina i fasola od Emilii

Fasuleda: wieprzowina i fasola od Emilii
Fasuleda: wieprzowina z fasolą od Emilii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę borlotti, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto bazyliowe Emilia Terragni, Zupa cebulowa, Emilia-styl: Cipollata, oraz Fritto Misto Emiliano (Frytki Mieszane W Stylu Emilia) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj fasolę w wodzie przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Fasolę odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
W dużym, patelni o ciężkim dnie, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek i pietruszkę i gotować, mieszając, przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać kiełbasę i zwiększyć ciepło do wysokiej, brązowienie kiełbasy ze wszystkich stron. Doprawić solą i pieprzem, dodać fasolę i gotować jeszcze 10 minut, aż dobrze się połączy. Doprawić solą i pieprzem i podawać z bażantem, jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn